خبرگزاری فارس: شورای فرهنگ عمومی ضمن محکوم کردن شهادت الشربینی مسلمان مصری در دادگاه آلمان توسط جوانی نژادپرست، خواستار پیگیری این مسئله از طریق ظرفیت قضایی کشورهای اسلامی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی، در بیانیهای که به مناسبت شهادت شهیده حجاب مروه الشربینی و روز عفاف و حجاب از سوی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی صادر شده آمده است: چند روز قبل در یک دادگاه در شهر درسدن آلمان شاهد جنایتی هولناک نگرانکننده و تحیرآور در قبال شهیده دکتر مروه الشربینی، زن مسلمان و محجبه مصری بودیم.
در ادامه این بیانیه آمده است: این جنایت از آن جهت وحشیانه است که در مکانی که باید ارمغان آورنده امنیت و عدالت برای جامعهای باشد، یک زن در حالی که باردار بوده به شیوهای غیر انسانی پیش چشم کودک سه سالهاش با 18 ضربه چاقو توسط مردی نژادپرست به شهادت میرسد و نیروهای امنیتی دادگاه تنها نظارهگر این صحنه فجیح بودهاند.
شورای فرهنگ عمومی در ادامه بیانیه خود آورده است: اما هنگامی که شوهر آن زن برای نجارت همسرش اقدام میکند، مورد اصابت پلیس دادگاه قرار میگیرد! و این عجنایت از آن جهت نگران کننده است که بعید به نظر میرسد با این جنایت دیگر اندک اعتمادی از سوی مردم آلمان به دستگاه قضایی کشورشان برای برپایی امنیت و عدالت باقی مانده باشد و این نگرانی 2 سویه است، نگرانی مردم از سلامت دستگاه قضایی کشورشان و نگرانی حکومت آلمان از اینکه آیا دوباره میتواند اعتماد از دست رفته کشورش را به خود جلب کند!؟
این شورا در ادامه بیانیه خود میافزاید: این جنایت از آن جهت تحیر آور است که آلمان به عنوان یکی از مراکز فلسفه مدرن به عنوان نماد عقلانیت غربی و عقلانیت غربی به عنوان مبشر حقوق بشر آنچنان ظرفیتهای خود را از دست داده که حتی قادر به تحمل حق مسلمی چون انتخاب نوع پوشش و حجاب نیز در درون خود نیست و توان هضم فرهنگهای دیگر را از دست داده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: پرسش اساسی از سردمداران حقوق بشر غربی و به ویژه از آمریکای جنایتکار این است که این حقوق بشر که داعیه جهان شمولی دارد، از حقوق کدامین بشر سخن میراند که حتی پاسخگوی احقاق حقوق فردی یک مسلمان نیست؟ با این وصف پرسش اساسیتر این است که آیا نباید در اندیشه تعریف جدیدی غیر از بشر غربی برای انسان بود؟
در بیانیه دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی آمده است: نکته قابل تأکید اینکه روزگاری در 21 تیر 1314 هجری شمسی، ما درگیر مبارزه با کشف حجاب در مسجد گوهرشاد و در جوار حریم امن ثامنالحج بودیم، اما امروز حجاب تا قلب اروپا نفوذ کرده و این نشانه تسخیر جهان توسط اسلام ناب محمدی (ص) است.
در بیانیه شورای فرهنگ عمومی آمده است: برای زنان مسلمان عالم مایه سرافرازی و مباهات است که دشمن نادانسته دریچهای را برای شهادت در راه خدا بر روی آنان گشود و البته نمیداند برای آنان که ایمان به غیبت دارند، شهادت در راه خدا از عسل شیرینتر است.
شورای فرهنگ عمومی ضمن محکوم کردن این جنایت هولناک خواستار پیگیری این مسئله از طریق ظرفیت قضایی کشورهای اسلامی شد و ادامه داد: ضمن گرامیداشت روز 21 تیر که به نام عفاف و حجاب نامگذاری شده است، بار دیگر بر ترویج ارزشهای اسلامی و نهادهای دینی از طریق همه دستگاههای فرهنگی و مسئول تأکید میکنیم.